DeAgostini

GEEF JE WOONKAMER DEZE HERFST EEN PERSOONLIJKE TOUCH: PLAIDS

von

Van familiefoto’s tot je favoriete kunst aan de wand: het zijn de kleine aanpassingen die van jouw huis een thuis maken. Het is prima om naar een catalogus te grijpen om een paar meubelstukken te bestellen, maar als je je huis een persoonlijke touch geeft, weet je zeker dat jouw woonruimte uniek is. En daarbij: het geeft een ontzettend goed gevoel als je om je heen kijkt in een kamer en kan denken dat jíj dat gemaakt hebt.
 
ballofyarn-0
 
Welke accessoires kun je dit seizoen een persoonlijk tintje geven? In de herfst wordt het onherroepelijk kouder, de dagen worden korter en de nachten langer, dus waarom transformeer je je woonkamer niet met een paar gebreide items van eigen hand? Van opbergruimte tot meubelstukken en accessoires: een paar wollen accenten zijn perfect om een warme, knusse ruimte te creëren waar je heerlijk kunt relaxen na een lange dag. Laten we eens een paar gebreide accessoires bekijken.
 
Plaids
 
Geef een saaie, oude bank een nieuw leven met een gebreide plaid. Gedrapeerd over de rugleuning, opgevouwen over de armleuning of rond de zitting: een kleurige plaid kan een bank of stoel een gloednieuw uiterlijk geven.
 
Throw_011
 
Throw_001
 
Kies voor warme tinten als oranje en bruin als je een gezellige ruimte wilt creëren, of houd het bij neutrale kleuren als je een plaid wilt die past bij bijna elke andere kleur. Natuurlijk zijn plaids niet alleen mooi, maar ook praktisch: niets is fijner dan er heerlijk warm op de bank onder weg te kruipen.
 
 
line-0